افتخارآفرینی دانشجوی دانشگاه الزهرا در اولین جشنوارۀ قرآنی، فرهنگی، هنری شهید آوینی

ارسال شده در تاریخ 1401/12/15

در اولین جشنوارۀ قرآنی، فرهنگی، هنری شهید آوینی خانم مهدیه بیگی دانشجوی رشته میکروبیولوژی دانشگاه الزهرا، موفق به کسب رتبۀ سوم در رشتۀ قرائت و تحقیق شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، این جشنواره که به همت سازمان امور دانشجویان و همکاری دانشگاه هنر 11 آبان ماه سال جاری آغاز به کار کرده بود، روز یکشنبه 7 اسفندماه با تقدیر از نفرات برگزیده به کار خود پایان داد.
جشنوارۀ شهید آوینی در سه بخش قرآنی، فرهنگی و هنری برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در هر سه بخش و برای سایر دانشجویان در بخش هنری برگزار شد. تعداد کل افراد شرکت کننده در این جشنواره 750 نفر بود که از بین آن‌ها 68 نفر در هر سه بخش قرآنی، فرهنگی و هنری موفق به کسب رتبه‌های برتر و شایسته تقدیر شدند.

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.