موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا در پایگاه داده‌های جهانی موزه ها و مجموعه های دانشگاهی ثبت شد

ارسال شده در تاریخ 1400/01/31

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، اطلاعات موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا در پایگاه داده‎ های جهانی موزه ها و مجموعه های دانشگاهی (UMAC Database) ثبت شد. این اطلاعات شامل حوزه‎ های موضوعی فعالیت این مرکز، معرفی راه‎ های ارتباطی از جمله وبسایت و توصیفی کوتاه از دانشگاه، فعالیت‎ های موزه و آرشیو دانشگاه، ماموریت‎ ها، اهداف و همچنین دامنه مجموعه این موزه و آرشیو است.
لازم به ذکر است؛ پایگاه داده‎ های جهانی موزه‌ها و مجموعه‌های دانشگاهی پروژه‌ای است که در سال 2001 توسط UMAC، کمیته بین المللی موزه های دانشگاهی و مجموعه های شورای بین المللی موزه‌ها (ICOM) ، با هماهنگی دکتر کورنلیا وبر ، مرکز هماهنگی مجموعه‎ های دانشگاهی علمی، تهیه و تدوین شد.
در این پایگاه بیش از 3881 موزه دانشگاهی از تمامی قاره‌های جهان ثبت شده‌ و از کشور ایران نیز 18 موزه در این پایگاه حضور دارند.
همچنین این پایگاه فرصتی است برای آشنایی با مجموعه‌ها و میراث فرهنگی با اهمیت علمی، هنری و تاریخی که هنوز بسیاری از آن‌ها توسط جامعه و عموم مردم در جهان شناخته شده نیست.
گفتنی است؛ در حال حاضر موزه و آرشیو دانشگاه از طریق یومک به آدرس اینجا قابل جستجو و دسترسی است.
همچنین اطلاعات موزه و آرشیو دانشگاه نیز از طریق گوگل مپ به آدرس اینجا  و  اینجا  قابل مشاهده می‌باشد.