کسب مقام سوم در مسابقات فریزبی دانشگاه ها توسط دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه الزهرا(س)

ارسال شده در تاریخ 1400/01/17

دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه الزهرا افتخارآفرینی کرد.
مسابقات مجازی فریزبی همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه های سراسر کشور با حضور 143 دانشجو (110 دانشجو دختر و 33 دانشجو پسر) از 27 دانشگاه شرکت کننده در بهمن و اسفند 99 به میزبانی دانشگاه الزهرا از طریق بارگزاری ویدیوهای دانشجویان در سامانه ستاو اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان برگزار شد .
در این مسابقات تنها نماینده دانشگاه الزهرا خانم زهرا سادات طباطبایی حکیم (دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی) در بخش دختران توانست مقام سوم این رقابت ها را از آن خود نماید.
روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزون را از درگاه باریتعالی آرزومند است.

لینک خبر