نقش ادبیات در تلطیف آموزش

ارسال شده در تاریخ 1400/01/16
نقش ادبیات در تلطیف آموزش

همزمان با بهار طبیعت، اولین نشست مجازی از سلسله وبینارهای یکشنبه های معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا در سال 1400، حال و هوایی لطیف و بهاری داشت. این وبینار در تاریخ 15 فروردین 1400 به میزبانی آقای دکتر سعید رضایی شریف آبادی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به موضوع "نقش ادبیات در تلطیف آموزش" اختصاص پیدا کرد.
خانم دکتر محبوبه مباشری، رئیس دانشکده ادبیات، مدرس این کارگاه دانش افزایی با کلامی شیوا به بیان مطالب ارزشمندی در خصوص موضوع وبینار پرداختند. ایشان در ابتدا مبانی ادبیات را شرح داده و ادبیات را به عنوان کلام مخیل تعریف کردند. دکتر مباشری در ادامه، تفاوت شعر و نظم را توضیح دادند و جنبه‌ها، کارکردها و کاربردهای ادبیات را بیان کردند. ایشان در جای‌جای صحبت‌های خود به اشعار نغز و متون زیبا از ادبیات ایران زمین گریز زدند و فضای مجازی وبینار را با ادبیات غنی فارسی تلطیف کردند.

برای دسترسی به فایل ارائه خانم دکتر مباشری اینجا را کلیک کنید.

برای دسترسی به لینک ضبط شده اینجا را کلیک کنید.