مراسم دید و بازدید نوروزی الزهرائیان برگزار شد

ارسال شده در تاریخ 1400/01/15
مراسم دید و بازدید نوروزی الزهرائیان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، مراسم دید و بازدید نوروزی الزهرائیان به رسم هرسال در روزهای آغازین شروع به کار دانشگاه، با حضور دکتر ملانظری ریاست محترم و اعضای هیئت رئیسه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بصورت حضوری و سایر اعضا بصورت مجازی از طریق اسکای روم با مدیریت و سخنرانی دکتر مباشری عضو هیئت علمی دانشگاه و رییس دانشکده ادبیات از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری روابط عمومی در سالن پروین اعتصامی برگزار شد.
دکتر ملانظری در ابتدای این مراسم، ضمن ابراز تأسف نسبت به درگذشت دکتر فاطمه جمیلی، عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی و همسر دکتر ولوی استاد ارجمند گروه تاریخ دانشگاه الزهرا (س)، برای بازماندگان صبر و آرامش از خداوند مسألت کرد.
وی در ادامه با اشاره به شیوع ویروس کرونا و اثرات آن افزود: سال گذشته با شیوع ویروس کرونا دانشگاه شرایط خاص و متفاوتی را تجربه کرد. در دوران کرونا بسیاری از فعالیت‌های دانشگاه که پیش از آن، بصورت حضوری و با وجود دانشجویان برگزار می‌شد، بصورت مجازی در دستور کار قرار گرفت و نه تنها خللی در انجان آن‌ها وارد نشد بلکه در مواردی، با رشد و ارتقا نیز نسبت به سال‌های قبل مواجه بود.
دکتر ملانظری در ادامه با اشاره به اقدامات دانشگاه در دوران کرونا مطرح کرد: فراهم کردن زیرساخت مجازی و برنامه ریزی‌های منعطف یکی از ویژگی‌های اصلی اقدامات دانشگاه در این مدت بود که بر همین اساس دانشگاه متناسب با شرایط‌ و تصمیمات ستاد ملی کرونا، مسائل و برنامه‌های خود را بدون تعلل تدوین کرد. امیدواریم در سال جدید نیز بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مدون و درست، اهداف و برنامه‌ها را بهتر از سال گذشته پیش ببریم.
دکتر رضایی معاون آموزشی دانشگاه نیز در ادامه ضمن تشکر از همکاران دانشگاه در پیشبرد برنامه‌ها در سال گذشته گفت: سالی که گذشت سالی بسیار سخت و متفاوت برای کل جهان و کشور ما بود اما به لطف خدا و تلاش همکاران، بسترسازی و زیرساخت های لازم در دستور کار معاونت اداری مالی قرار گرفت. خوابگاه‌ها به خوبی مدیریت شد. پشتیبانی هایی که سبب شد امسال علی رغم وجود مشکلات، خللی در امور آموزشی و سایر فعالیت ها وارد نشد.
به سبب پیشگام بودن دانشگاه الزهرا در حوزه آموزش مجازی طی سال گذشته، به سفارش و درخواست وزارت علوم در اردیبهشت‌ماه، دو همایش سرآمدان آموزشی و ارائه تجربیات در حوزه آموزش مجازی به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد. امیدواریم در سال جدید نیز بتوانیم با رفع نواقص موجود در سال گذشته، آموزش مجازی را با کیفیتی مطلوب‌تر و بهتر دنبال کنیم.
دکتر رحمانی معاون اداری - مالی دانشگاه در ادامه با اشاره به اقدامات دانشگاه طی یکسال اخیر، مطرح کرد: دانشگاه در مجموعه آموزش عالی اقدامات بسیاری خوبی انجام داده و از اسفندماه سال گذشته جنب و جوش خاصی در این حوزه ایجاد شده است. سند دانشگاه جامعه محور کارآفرین در سال گذشته ابلاغ شد که این سند نقشه راه بسیار خوبی است و می تواند مبنای ارتقای دانشگاه باشد.
وی با تأکید بر تولید دانشگاهی، تولید علمی، تولید پژوهشی و تربیت نیروی متخصص افزود: بودجه دریافتی هرسال دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف به کار می‌رود که یکی از آن‌ها مختص تربیت نیروی
دانشجویان سرمایه های انسانی است که در حال حاضر بیشترین تأکید ما نیز بر این موضوع است.
معاون اداری – مالی دانشگاه عنوان کرد: ما باید به پساکرونا بیندیشیم. قطعا دنیا بعد از این ویروس دنیای متفاوت تری است چراکه کرونا در کنار تمامی آسیب‌ها و چالش‌ها، فرصت‌های جدیدی را در حوزه‌های مختلف در کشور ایجاد کرد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر خان بیگی مسئول نهاد رهبری دانشگاه نیز با تسلیت به دکتر ولوی به دلیل درگذشت همسر گرامی‌شان، اظهارداشت: رنج در این دنیا جزو جدایی ناپذیر است اما قرآن وعده داده که آسانی ها در دل همین رنج‌ها و سختی ها است و ان شاءالله با تحقق وعده‌های الهی، گشایش ها نیز برای ما در راه هستند. امیدواریم هستی در جهت ظهور امام زمان (عج) شیب بردارد.
همچنین دکتر اردوخانی معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر بختیاری معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر طاهری سرپرست برنامه، بودجه و تحول سازمانی ضمن تسلیت درگذشت همسر دکتر ولوی و طلب صبر برای بازماندگان، سال نو را به همکاران تبریک گفتند.
لازم به ذکر است؛ سخنرانی، شعرخوانی و کلیپ‌های تهیه شده توسط دکتر مباشری در این برنامه از سوی حاضران بسیار مورد استقبال قرار گرفت و در پایان نیز دکتر ملانظری از تلاش‌ها، همکاری‌ها، همراهی‌های موثر و اجرای بسیار خوب ایشان تشکر و قدردانی کرد.

• مراسم دید و بازدید نوروزی الزهرائیان برگزار شد_0