پیام تبریک رئیس دانشگاه الزهرا (س) به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان

ارسال شده در تاریخ 1400/01/05
پیام تبریک رئیس دانشگاه الزهرا (س) به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان

ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان را به شما دانشجویان، دانش‌آموختگان و همه‌ی جوانان عزیز دانشگاه الزهرا(س) تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

شادابی و نشاط جوانی، تحرک و خلاقیت، انگیزه و توانمندی ثروت‌های خدادادی است که باید قدر بدانید و در مسیر تکامل و بالندگی قدم بردارید.
در یک سالی که گذشت دوری شما از دانشگاه تمرینی بود برای صبر و بردباری و الحمدالله همه‌ی شما از این امتحان سربلند بیرون آمده‌اید. امیدوارم هرچه زودتر روزهای سخت خواهد گذشت و شور و نشاط شما در فضای دانشگاه طنین‌انداز خواهد شد. مهارت‌هایی که در این دوره در آموزش مجازی آموختید فرصتی خواهد بود تا ان‌شاءالله دوران پسا کرونا به گونه‌ای دیگر رقم بخورد.
ان‌شاءالله با حضور شما نخبگان سیر تعالی دانشگاه را هرچه سریع‌تر طی خواهیم کرد.
از خداوند متعال آرامش و آسایش و سلامتی همه‌ی شما و خانواده‌های محترمتان و خانواده بزرگ الزهرا را مسئلت دارم.
 مهناز ملانظری
رئیس دانشگاه الزهرا(س)