شرکت اساتید دانشگاه الزهرا در وبینار بین المللی بررسی نقش ادبیات، فرهنگ و علوم انسانی در تمدن سازی

ارسال شده در تاریخ 1399/12/28

وبینار بین المللی بررسی نقش ادبیات، فرهنگ و علوم انسانی در تمدن سازی با همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش با مشارکت دانشگاه های الزهرا، علامه طباطبایی، فردوسی، و پژوهشگاه علوم و فرهنگ، از ایران؛ و دانشگاه های راجشاهی، بنگلادش، داکا قاضی نذر الاسلام از بنگلادش در روز 23 اسفند ماه 1399 برگزار شد. این وبینار در دو نوبت صبح و عصر به زبان‌های بنگلا، فارسی و انگلیسی برگزار شد.
محورهای مقالات و سخنرانی‌های این وبینار شامل عوامل ایجاد و افول تمدن‌ها، عوامل رشد و شکوفایی تمدن‌ها، نقش ادیان در تمدن‌سازی، مظاهر مادی و معنوی تمدن‌ها، معنا و مفهوم تمدن اسلامی، معنا و مفهوم تمدن نوین اسلامی ، بررسی نقش ادبیات در تمدن سازی، بررسی نقش فرهنگ در تمدن سازی، نقش علوم انسانی و علوم فنی و مهندسی در تمدن سازی، ظرفیت‌های ایران و بنگلادش برای مشارکت در ساخت تمدن سازی و نقش مراکز علمی و دانشگاهی ایران و بنگلادش در تمدن سازی از محورهای مقالات و سخنرانی‌های این وبینار بود.
در این وبینار دکتر شهلا بختیاری معاون امور دانشجویی دانشگاه الزهرا و عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه الزهرا، دکتر حجت الله جوانی عضو هیات علمی گروه ادیان و عرفان، و دکتر سید توفیق حسینی عضو هیات علمی گروه تاریخ، و خانم منیژه قدرتی دانشجوی دکتری تاریخ دانشگاه الزهرا به بررسی تاریخ و تمدن اسلامی پرداختند.