درخشش انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا در سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت

ارسال شده در تاریخ 1399/12/26

در سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه الزهرا در 3 حوزه مختلف رتبه‌های اول تا سوم را در میان دانشگاه‌های کشور کسب کردند و پژوهش ملیکا ابراهیمی سرخ آبادی از دانشجویان دانشگاه نیز شایسته تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت روز دوشنبه 25 اسفندماه 99 حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

براساس اعلام نتایج این دوره از جشنواره، انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه در 3 حوزه مختلف رتبه‌های اول تا سوم را در میان دانشگاه‌های کشور کسب کردند و ملیکا ابراهیمی سرخ آبادی دانشجوی دانشگاه الزهرا نیز با پژوهش "بررسی مسابقه ملی زیست‌رو" شایسته تقدیر شد.

بر همین اساس، انجمن زبان روسی دانشگاه الزهرا در بخش مسابقه رتبه اول، انجمن علم اطلاعات و دانش شناسی در بخش نشریه و انجمن طراحی صنعتی در بخش انجمن برتر رتبه دوم را کسب کردند.

همچنین انجمن علم اطلاعات و دانش شناسی در بخش کتاب، انجمن مطالعات آرشیوی در بخش نشریه و انجمن محیط زیست در بخش انجمن برتر نیز موفق به کسب رتبه سوم شدند.

به گفته دبیر علمی این جشنواره، در این دوره به طور کلی 1427 اثر دریافت شد که به تفکیک، 96 اثر در بخش کارآفرینی؛ 66 اثر در بخش کتاب؛ 302 اثر در بخش انجمن برتر؛ 83 اثر در بخش ویژه؛ 149 اثر در بخش مسابقه؛ 266 اثر در بخش نشریه؛ 215 اثر در بخش فعالیت خلاقانه؛ 120 اثر در بخش محتوای دیجیتال؛ 50 اثر در بخش اختراع؛ 48 اثر در بخش انجمن پویا و 32 اثر در بخش دانشگاه برتر بوده‌اند.

همچنین، در این دوره 307 اثر از دانشجویان خارجی 51 کشور مختلف در 11 محور دریافت شد که بعد از داوری ها 15 اثر از ده کشور به عنوان آثار برگزیده انتخاب گردید.