افتخار آفرینی دانش‌آموختگان دانشگاه الزهرا در دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر

ارسال شده در تاریخ 1399/12/19

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، براساس اعلام نتایج برگزیدگان دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در بخش طراحی پارچه، خانم مجذوبه نوری و خانم زینب صمدیان از دانش‌آموختگان دانشکده هنر به ترتیب رتبه اول و دوم را کسب کردند و در این بخش خانم مجذوبه نوری، طاووس زرین را نیز دریافت کرد.
همچنین در بخش پایان نامه‌ها، پایان‌نامه نگین فرامرزی دانش‌آموخته رشته طراحی پارچه و لباس دانشگاه الزهرا با عنوان "برنامه ریزی راهبردی صنعت مد ایران بر اساس تحلیل سناریو در افق 1414" به راهنمایی دکتر فریناز فربود و دکتر سپهر قاضی نوری، موفق به کسب رتبه اول شد.
گفتنی است؛ دکتر فرینار فربود عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، به عنوان داور دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در دو بخش؛ علمی-دانشگاهی و طراحی پارچه حضور داشت.
دهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر که از 27 بهمن ماه 99 کار خود را آغاز کرده بود و دوم اسفند پایان یافت‌، ردز دوشنبه 11 اسفندماه با برپایی آئین اختتامیه و معرفی و تجلیل از برترین‌های این رویداد بزرگ فرهنگی و هنری با حضور سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سیده مرضیه شفاپور رئیس کارگروه ساماندهی مدولباس کشور و رئیس دهمین جشنواره بین المللی مدولباس فجر در تالار وحدت به کار خود پایان پایان داد.