افتخارآفرینی الزهرائیان در هفتمین دوره جشنواره تقدیر از افراد و گروه‌های مروج کتابخوانی

ارسال شده در تاریخ 1399/12/15

آیسان پژوهانفر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و ملیکا خرمشکوه دانش‌آموخته کارشناسی دانشگاه الزهرا در هفتمین دوره جشنواره تقدیر از افراد و گروه‌های مروج کتابخوانی، به عنوان برگزیدگان بخش افراد انتخاب و تقدیر شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، هفتمین دوره جشنواره تقدیر از افراد و گروه‌های مروج کتابخوانی با قرائت بیانیه هیات داوران افراد و معرفی گروه‎های برگزیده به کار خود پایان داد.
براساس اعلام نتایج هیئت داوران این دوره از جشنواره، آیسان پژوهانفر دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و ملیکا خرمشکوه دانش‌‌آموخته دانشگاه الزهرا به عنوان دو نفر از برگزیدگان معرفی و تقدیر شدند.
گفتنی است؛ مراسم پایانی هفتمین دوره جشنواره تقدیر از افراد و گروه‌های مروج کتابخوانی شامگاه یکشنبه (سوم اسفند 1399) به صورت آنلاین برگزار شد.