حضور دانشگاه الزهرا در وبینار آموزش عالی در رایزنی علمی ایران در مالزی

ارسال شده در تاریخ 1399/12/15
حضور دانشگاه الزهرا در وبینار آموزش عالی در رایزنی علمی ایران در مالزی

وبینار "تبادل نظر در مورد پتانسیلهای مراکز آموزش عالی ایران و نحوه همکاری" در تاریخ چهارشنبه 6 اسفندماه 1399 به همت رایزنی علمی و سرپرستی دانشجویان ایرانی در کشورهای شرق آسیا، دکتر عبدالحسین فریدون، و با حضور نمایندگانی از دانشگاه های ایران و اساتید ایرانی مقیم مالزی و سنگاپور برگزارشد. طی این وبینار دکتر پریچهر حناچی مدیر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه الزهرا ضمن معرفی پایگاه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایران خارج از کشور، گزارشی از سابقه همکاری دانشگاه الزهرا و این پایگاه ارائه داد.
همکاری دانشگاه الزهرا با پایگاه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایران خارج از کشور از سال 1395 آغاز شد و این مدیریت با استفاده از قراردادهای متعدد سالانه به موفقیتهای بیشمار و همکاریهای بسیار با متخصصان و اندیشمندان ایرانی غیر مقیم دست یافته است.
در این وبینار همچنین اساتیدی از دانشگاههای مدنی أذربایجان، شهید بهشتی، علوم پزشکی ایران، صنعتی اصفهان، صنعتی شیراز، پارک علم و فناوری زنجانو گلستان نیز به سخنرانی پرداختند. و اساتید ایرانی غیر مقیم از دانشگاه هایی مانند دانشگاه تیلور، ناتینگهام، دانشگاه مولتی مدیای مالزی حضور داشتند.
در پایان این وبینار اساتید ایرانی مقیم مالزی و سنگاپور خواستار همکاری با دانشگاه الزهرا بودند که کارشناس مربوطه، خانم پروین ثابت برومند، و نحوه ارتباط با ایشان نیز معرفی شد