انتصاب عضو هیأت دانشگاه به سمت "مشاور قائم مقام وزیر در امور بین الملل در دیپلماسی علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

ارسال شده در تاریخ 1397/05/20
انتصاب عضو هیأت دانشگاه به سمت

انتصاب سرکار خانم دکتر سیده سوسن مرندی، عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشکده ادبیات به سمت "مشاور قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی در دیپلماسی علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری"
این انتصاب با حکمی از سوی حسین سالارآملی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی و بین المللی در دیپلماسی علمی در تاریخ 31/4/97 صورت گرفته است.
در متن حکم ایشان آمده است "حضور در جلسات مرتبط با توسعه همکاری ای علمی بین المللی، تلاش برای ایجاد هماهنگی مابین بخش‌های مختلف، همکاری در افزایش کارایی و اثرگذاری بیشتر مراودات علمی بین المللی و همکاری در توسعه گفتمان مربوط، از جمله محورهایی است که امیدوارم با هماهنگی با معاونت های دیگر در انجام ان موفق باشید. امید است با استعانت از خداوند سبحان و بهره مندی از ظرفیت های موجود و تجارب سایر همکاران و در راستای سیاست های مرکز همکاریهای علمی بین المللی موید باشید."

تلفن: 982188044040+
    فاکس: 982188035187+
    رایانامه:pr[at]alzahra.ac.ir
    آدرس: تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
    کدپستی: 1993893973
    logo-samandehi
    کلیه حقوق مادی و معنوی این پرتال برای دانشگاه الزهرا محفوظ است.