نشست صمیمانه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه الزهرا (س) با اعضای هیأت علمی دانشگاه، امروز ۱۳ آذر ۱۴۰۲ در سالن دکتر تورانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س)، این نشست در بیست و چهارمین دوره هفته پژوهش و فناوری با حضور دکتر ناظم بکائی، رئیس دانشگاه، دکتر اردوخانی معاون پژوهشی و فناوری، مدیران حوزه پژوهش، سایر اعضای هیأت رئیسه و هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر اردوخانی پیرامون آئیننامه اعطای پایههای تشویقی مصوب اسفندماه سال۱۴۰۰ و گرنتهای اعضای هیات علمی دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد. جزئیات اعطای پایه تشویقی در لیست فعالیتهای شاخص آموزشی، فرهنگی و ترویج علمی از جمله احزار عناوین استاد ممتاز، سرآمد آموزشی، سرآمد فرهنگی، سرآمد پژوهشی و... و دستورالعملهای آن، بروندادهای پژوهشهای شاخص بنیادی و همکاریهای علمی بینالمللی از جمله چاپ مقالات بینالمللی، آثار بدیع هنری و .. و جذب گرنتهای بینالمللی از موارد توضیحی دکتر اردوخانی بود.
پژوهش قلب تپنده دانشگاه/ تامین اعتبار اعطای پژوهانه برای همه اعضای هیأت علمی دانشگاه از سوی وزارت علوم
در ادامه دکتر ناظم بکائی، رئیس دانشگاه با تبریک هفته پژوهش و تشکر از برپائی این نشست و مجموعه برنامههای این هفته و دستاندرکاران آن، پژوهش را قلب تپنده دانشگاه و توفیقات مجموعه پژوهش را منعکس در رتبهبندیهای مختلف دانشگاه دانست.
وی با بیان اینکه برخی فعالیتهای پژوهشی در هیچ رتبه بندی جهانی قرار نمیگیرد، از ارسال درخواست ایجاد رتبه بندی ملی با شاخصها و فاکتورهای بومی کشور به وزارت علوم خبر داد. اعطای اولین پژوهانه به اعضای هیأت علمی دانشگاه که به تازگی به استخدام دانشگاه در آمدهاند و خبر تامین اعتبار برای پژوهانه برای کل اعضای هیات علمی از دیگر نکاتی بود که دکتر بکائی به آنها اشاره کرد. در پایان دکتر بکائی با تشکر از تلاش همه اعضای دانشگاه، رسیدن به سومین تمدن ایرانی اسلامی پس از دو دوره تمدن ایرانی باستانی و تمدن ایرانی پس از اسلام را از امیدهای نزدیک جامعه علمی دانست.
راهاندازی کمیته پژوهشهای بین رشتهای/ موفقیت چشمگیر دانشگاه در ۱۸ نشریه رتبه الف و ۴ نشریه رتبه ب
پاسخ به سوالات اعضای هیأت علمی و حضار در خصوص گزارش طرح شده از دیگر بخشهای این نشست بود. دکتر اردوخانی با استقبال از برخی پیشنهادات مطرح شده و امکان بررسی آنها در هیأت رئیسه، از راه اندازی کمیته پژوهشهای بین رشتهای با وظیفه تهیه و تدوین پیش نویس شاخصهای بین رشتهای و امتیازات مربوطه خبر داد. همچنین بر لزوم بازنگری مبلغ گرنتها و حقوق محققین پسادکتری اذعان داشت.
وی با اعلام اینکه ۲۲ نشریه دانشگاه و ارتقای ۱۸ نشریه در رتبه الف و ۴ نشریه در رتبه ب این موفقیت و وضعیت دانشگاه را به نوعی رتبه اول در کشور دانست.