به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، مراسم بزرگداشت شصتمین سال تاسیس دانشگاه الزهرا(س) امروز دوشنبه در سالن همایشهای بینالمللی این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان، شخصیتهای علمی و فرهنگی و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید، شخصیتهای برجستهای چون پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم، حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، غلامعلی حداد عادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و زهرا ناظمبکایی، رئیس دانشگاه الزهرا(س) حضور داشتند.
حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، با اشاره به نقش پررنگ زنان در جمهوری اسلامی ایران و توجه ویژه به رشد علمی و فرهنگی زنان، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران مدعی ارائه الگوی سوم برای زنان در دنیا است.
وی ادامه داد که ایران به عنوان کشوری پیشرو در تربیت شاعران، دانشمندان و پژوهشگران زن در سطح ملی و بینالمللی، به این جریان افتخار میکند و به توسعه آن توجه ویژه دارد.
پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزیر علوم، نیز در سخنان خود بر اهمیت توجه به جایگاه جهانی کشور در عرصه علمی و فرهنگی تأکید کرد. وی بر لزوم افزایش تولیدات علمی در حوزههای علوم انسانی و اجتماعی در سطح بینالمللی و همچنین ارتقای نمایهسازی نشریات داخلی بهویژه در پایگاههای معتبر علمی همچون اسکوپوس و دیگر شاخصها اشاره کرد.
معاون وزیر علوم همچنین از ضرورت استفاده بیشتر از زبان فارسی در مقالات علمی برای بهبود جایگاه ایران در رتبهبندیهای جهانی سخن گفت.
در بخش دیگری از مراسم، دکتر محبوبه مباشری، رئیس پیشین دانشگاه الزهرا(س) و استاد دانشکده ادبیات دانشگاه، با سخنرانی و شعرخوانی خود، به تاریخچه و دستاوردهای این دانشگاه پرداخته و از زحمات و تلاشهای پیشینیان در رشد و ارتقاء دانشگاه قدردانی کرد. همچنین محمد مهدی سیار، شاعر آئینی معروف، با شعرخوانی خود در این مراسم فضای معنوی و فرهنگی ویژهای را ایجاد کرد.
در ادامه، محمد معتمدی، خواننده برجسته موسیقی سنتی ایران، با اجرای قطعاتی از موسیقی سنتی، بر شکوه و زیبایی مراسم افزود.
در پایان، با رونمایی از تابلو نوشته اسامی اعضای علمی دانشگاه و بریدن کیک شصت سالگی، مراسم شصتمین سالگرد تأسیس دانشگاه الزهرا(س) به پایان رسید.
این مراسم که بهعنوان نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه الزهرا(س) به شمار میرود، نشاندهنده دستاوردهای علمی، فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در شش دهه فعالیت خود بوده و نمادی از تلاشهای بیوقفه آن در حوزههای علمی و پژوهشی است.