به میزبانی دانشگاه الزهرا؛ تجلیل از دانش آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور

29 آذر 1403 17:29
کد خبر : 1988995
تعداد بازدید : 382

دومین نکوداشت دانش‌آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاهها  و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد. 

 

دومین نکوداشت دانش‌آموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر دانشگاهها  و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)؛ این مراسم از سوی اداره کل امور شاهد و ایثارگر وزارت عتف با همکاری دانشگاه الزهرا(س) و با حضور مسئولان کشوری و دانشگاهی روز چهارشنبه و پنج شنبه مورخ ۲۸ و ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی این دانشگاه برگزار شد. 

دکتر زهرا ناظم بکائی، رئیس دانشگاه الزهرا (س)، در ابتدای مراسم ضمن خیر مقدم به مهمانان با تأکید بر اهمیت ایثار و شهادت در تاریخ ایران، بیان داشتند که : عزت و قدرت امروز ما مرهون مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های ملت در سال‌های گذشته است. باید توجه دوباره به مفاهیم ایثار، شاهد و شهادت داشته باشیم و از آن‌ها در راستای تقویت هویت ملی و دانشگاهی استفاده کنیم.

وی همچنین به مفاهیم قرآنی ایثار اشاره کرده و موانعی چون بخل، حرص، ریا و تکبر را به‌عنوان عوامل بازدارنده در مسیر ایثار معرفی کرد.
 دکتر ناظم بکائی افزودند: رهبر انقلاب، ایثارگران را به پنج گروه تقسیم کرده‌اند: آنانی که شهید شدند، آنانی که شهید دادند، آنانی که جانباز شدند، آنانی که در زندگی با جانبازان دست به ایثارگری می‌زنند و خانواده‌های مفقودان.

در ادامه دکتر سعید حبیبا  معاون وزیر علوم دانشجویان شاهد را ادامه دهنده راه پدران خود در جامعه دانست و با یادآوری رشادت های شهدا، ایثارگران و جانبازان در طول هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: به طورحتم گردهمایی امروز ما در این آیین و با امنیت کامل تنها به دنبال همان رشادت‌ها، فداکاری‌ها و از خودگذشتگی‌های پدران شما آن هم بدون هیچ چشم داشتی است.
معاون وزیر علوم در عین حال اذعان کرد: 
یکی از ماموریت های اصلی دانشجویان شاهد و ایثارگر را آشنا کردن جوانان دانشگاهی با فرهنگ ایثار و و شهادت دانست و تاکید کرد: به طور حتم شرایط باید طوری فراهم شود که جامعه ایثارگر نه در شعار بلکه در عمل مورد توجه آحاد جامعه قرار گیرند.
معاون وزیر علوم ادامه داد: علم همواره در حال تغییر است و شما به عنوان یادگاران شهدا و دفاع مقدس باید جزء سرآمدان باشید زیرا پدران شما با خلاقیت و ابتکار توانسته‌اند در مقابل دشمنان بایستند؛ بنابراین شما نیز می‌توانید در این جبهه با ابتکار و کار آفرینی اثرگذارترین افراد این جامعه باشید و در تمام عرصه‌ها همچون علم، فناوری، کارآفرینی بدرخشید. 
دکتر تقی‌زاده، مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان کشور نیز با اشاره به اقدامات و برنامه‌های حمایتی از دانشجویان ایثارگر در سراسر کشور، گفت: مدیران ستاد امور شاهد و ایثارگران در دانشگاه‌ها از صمیم قلب برای دانشجویان خانواده‌های شاهد و ایثارگر برنامه‌ریزی و فعالیت می‌کنند.

ایشان با اشاره به برنامه‌های آتی برای دانشجویان ایثارگر،  افزود: برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی در دستور کار قرار دارد. 

دکتر صابریان، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران درخصوص وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر  گفت: وضعیت تحصیلی دانشجویان ایثارگر بهتر از متوسط دانشجویان عادی است. امسال شاهد ارتقای سطح آموزشی  دانشجویان ایثارگر بوده‌ایم.

در پایان مراسم، از ۱۸۱ دانش‌آموخته ممتاز شاهد و ایثارگر از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور به عنوان سرآمد علمی تجلیل به عمل آمد. 
این مراسم نمادی از تلاش‌های مستمر برای حمایت از خانواده های ایثارگران  در جهت ترویج فرهنگ ایثار و ایثارگری در جامعه دانشگاهی کشور است. 


دسته بندی :
اخبار

اخبار مرتبط

نمایشگر دسته ای مطالب

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.