به همت دانشکده هنر و با همکاری روابط عمومی دانشگاه نشستی با حضور پیشکسوتان سینما در دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد. این نشست علمی فرصتی طلایی برای دانشجویان بود تا با فرصتهای شغلی موجود در این صنعت آشنا شوند و برای ورود به آن برنامهریزی کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)؛ در نشستی صمیمی، دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) با حضور جمعی از پیشکسوتان و فعالان صنعت فیلمسازی، به دنیای شگفتانگیز پشت صحنه سینما سفر کردند. این نشست با عنوان "فیلمسازی و فرصتهای پیش رو" در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ برگزار شد و دانشجویان با ابعاد مختلف تولید یک اثر سینمایی و ارتباط رشتههای مختلف دانشگاهی با این صنعت آشنا شدند.
حسین طاهری، تهیهکننده ارشد، سید محمدمهدی طباطبایینژاد، فعال رسانه، شهین پزشکی، محقق و مدرس دانشگاه و عباس بلوندی، طراح صحنه و لباس، با ارائه تجربیات ارزشمند خود، دانشجویان را به دنیای طراحیهای خلاقانه، ساخت دکورهای حیرتانگیز و طراحی لباسهای خاص بردند.
دانشجویان با تماشای کلیپهایی از مراحل مختلف ساخت یک فیلم، از طراحی اولیه تا دوخت لباس، به صورت تصویری با جزئیات پیچیده پشت صحنه آشنا شدند. حسین طاهری در این نشست با اشاره به تحولات صنعت سینما، بر اهمیت خودباوری و تلاش مستمر دانشجویان برای ورود به این عرصه تأکید کرد.وی همچنین بر لزوم مطالعه و همکاری گروهی برای دستیابی به موفقیت در این صنعت تاکید نمود.
احمد عابدینی، معاون پژوهشی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) نیز با ابراز رضایت از برگزاری این نشست، بر اهمیت ایجاد چنین ارتباطاتی بین دانشگاه و صنعت تأکید کرد. این نشست با هدف آشنایی دانشجویان با فرصتهای شغلی در صنعت فیلمسازی و ایجاد انگیزه در آنها برای ورود به این عرصه برگزار شد و با استقبال گسترده دانشجویان مواجه شد.