روتیتر مناسب رویداد

توضیحات کلی و مختصر مربوط به رویداد مورد نظر را به شکل تیتر عنوان کنید. تکراری 0

23 01 2023
کد خبر : 49741
تعداد بازدید : 887

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

​​​​​​​​لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.


دسته بندی :
رویدادها

تعليقات الصفحة

أضف تعليقات

آخرین خبرها

ناشر الأصول

12 06 2025
102

دیپلماسی هوشمند علمی در دانشگاه الزهرا(س)؛ هم‌پیمانی با دانشگاه فاطمه جناح پاکستان در مسیر توسعه همکاری‌های علمی منطقه‌ای

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، تفاهم‌نامه‌ای علمی و پژوهشی میان دانشگاه الزهرا(س) و دانشگاه فاطمه جناح پاکستان، با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی منطقه‌ای و در راستای تحقق دیپلماسی هوشمند علمی، در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ به امضا رسید. در این  نشست رسمی و برخط ، شخصیت‌های علمی و فرهنگی برجسته‌ای از دو دانشگاه حضور داشتند. از سوی دانشگاه الزهرا(س)، خانم دکتر زهرا ناظم بکائی، رئیس دانشگاه، و برخی از اعضای هیأت رئیسه و از دانشگاه فاطمه جناح، دکتر بشری میرزا، رئیس دانشگاه؛ دکتر پاکیزه شهزادی، رئیس گروه مطالعات اسلامی و رابط دانشگاه؛ آقای مجید مشکی، رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد؛ و دکتر مهدی طاهری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در راولپندی در جلسه شرکت داشتند.  دکتر ناظم بکائی، ضمن تبریک اعیاد،  به تبیین اهداف کلان این همکاری پرداختند. ایشان امضای این تفاهم‌نامه را فرصتی ارزشمند در راستای توانمندسازی زنان، تبادل استاد و دانشجو، توسعه پروژه‌های مشترک پژوهشی و گسترش برنامه‌های آموزشی نوآورانه دانستند. رئیس دانشگاه الزهرا(س) با معرفی ظرفیت‌های دانشگاه، بیان داشتند که دانشگاه الزهراء همواره در مسیر ارتقای علمی و فرهنگی بانوان منطقه، فعال بوده است. ایشان همچنین با اشاره به رویکرد فعال دانشگاه در دیپلماسی علمی، از آمادگی کامل این دانشگاه برای میزبانی هیأت دانشگاه فاطمه جناح در راستای اجرایی‌سازی مفاد تفاهم‌نامه خبر دادند. در این نشست رسمی که با حضور مسئولان عالی‌رتبه دو دانشگاه برگزار شد، دکتر محمودی خطیر، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه الزهرا(س)، با اشاره به محورهای همکاری، از حوزه‌هایی همچون نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی محیط‌زیست،  طراحی دوره‌های آموزشی، برگزاری کارگاه‌های مهارتی، تشکیل کمیته‌های راهبردی مشترک و ایجاد پلتفرم‌های دیجیتال آموزشی به‌عنوان مهم‌ترین زمینه‌های این تعامل یاد کردند. در بخش دیگری از این نشست، طرف پاکستانی نیز ضمن ابراز خرسندی از آغاز این همکاری، خواستار تعمیق روابط دوجانبه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی دو دانشگاه در چارچوب مفاد تفاهم‌نامه شدند. در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری علمی و پژوهشی میان دانشگاه الزهرا(س) و دانشگاه فاطمه جناح پاکستان به امضای رؤسای دو دانشگاه رسید و توسط حضار مورد تأیید قرار گرفت. گفتنی‌ است: دانشگاه فاطمه جناح، یکی از معتبرترین دانشگاه‌های ویژه بانوان در کشور پاکستان است که در حوزه‌های علوم پزشکی، علوم زیستی، محیط‌زیست، مطالعات زنان و نوآوری‌های فناورانه فعالیت دارد و نقش برجسته‌ای در ارتقای جایگاه علمی زنان در منطقه ایفا می‌کند.

بیشتر ...
02 06 2025
270

دانشگاه الزهرا(س) در ردیف سرآمدان فرهنگی در ارزیابی بر اساس شاخصه های ملی و بین المللی ISC دانشگاه های سراسر کشور

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، در شصت‌و ششمین اجلاس معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور، به عنوان یکی از ۱۰ دانشگاه برتر در میان دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در شصت‌و ششمین اجلاس معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور، به عنوان یکی از ۱۰ دانشگاه برتر در میان دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی گردید. این ارزیابی با استناد به شاخص‌های ملی و بین‌المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) صورت گرفته است. در اجلاسیه معاونان فرهنگی و اجتماعی که در دانشگاه اصفهان  برگزار شد، از سرکار خانم دکتر مریم سلگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س)، به عنوان نماینده یکی از دانشگاه‌های برتر کشور در این حوزه، تقدیر شد. کسب این عنوان ارزشمند، نشان‌دهنده نقش مؤثر و راهبردی دانشگاه الزهرا(س) در گسترش فعالیت‌های فرهنگی، تقویت هویت دینی و اجتماعی، و ارتقاء مشارکت دانشگاهیان در مسیر توسعه فرهنگی کشور است. روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، ضمن تبریک این موفقیت به سرکار خانم دکتر سلگی و همکاران پرتلاش ایشان در معاونت فرهنگی ، این دستاورد را به جامعه دانشگاهی الزهرا تبریک می‌گوید.

بیشتر ...
02 06 2025
219

همکاری‌های علمی تخصصی دانشگاه الزهرا(س) ایران و کشور تایلند در حوزه میراث مکتوب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، در روز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴، این دانشگاه میزبان هیأتی عالی‌رتبه از مدیران موزه‌ها، مراکز مرمت نسخ خطی و کارشناسان میراث فرهنگی از کشور تایلند بود. این گروه علمی با هدف گسترش همکاری‌های علمی و تخصصی میان ایران و تایلند در دانشگاه الزهرا(س) حضور یافتند دیدار فوق با حضور نماینده معاونت پژوهشی،موزه و آرشیو دانشگاه و همچنین نماینده مرکز میکروفیلم نور و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه الزهرا، برگزار گردید. این همکاری در قالب برگزاری نشست علمی تخصصی و کارگاه آموزشی تخصصی مرمت، آفت‌زدایی و فهرست‌نگاری نسخ خطی با ارائه ویژه دکتر پریسا محمدی، عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا(س) انجام گرفت هیأت تایلندی نیز به سرپرستی کاپیتان جاکاپونگ، نماینده ویژه دولت تایلند در امور ایالت‌های مسلمان‌نشین جنوب این کشور، حضور داشت. در ابتدای این نشست، دکتر جعفری، سرپرست امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، با خوش‌آمدگویی به مهمانان، بر اهمیت توسعه تعاملات بین‌المللی دانشگاه در حوزه‌های تخصصی تأکید کرد. در ادامه، دکتر مریم پاکدامن به معرفی اجمالی موزه و آرشیو دانشگاه الزهرا(س) پرداخت و این همکاری‌های بین المللی را برای تحقق شعار انجمن بین‌المللی موزه‌ها (ICOM) بسیار اثرگذار توصیف کرد. در ادامه جاکاپونگ به نمایندگی از هیئت تایلندی ضمن ابراز خرسندی از نامگذاری دانشگاه به نام حضرت زهرا(س)، آن را نشان‌دهنده جایگاه والای زن در فرهنگ اسلامی و افتخاری برای بانوان جهان توصیف کرد. در بخش علمی تخصصی برنامه، دکتر پریسا محمدی ضمن بررسی آسیب‌های زیستی وارد بر منابع مکتوب و غیر مکتوب، به معرفی روش‌های تشخیص و حذف آلاینده‌ها پرداخت و راهکارهایی برای مرمت منابع مبتنی بر درمان‌های طبیعی و گیاهی ارائه داد. در پایان این رویداد، هیأت تایلندی از آزمایشگاه‌های تخصصی و کتابخانه مرکزی دانشگاه الزهرا(س) بازدید نموده و از سطح علمی، منابع اطلاعاتی روزآمد و ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه ابراز رضایت کردند.

بیشتر ...
29 05 2025
494

دانشگاه الزهرا(س) میزبان سیزدهمین جشنواره‌ بین المللی مد و لباس فجر

در فضایی میان علم، فرهنگ و صنعت، دانشگاه الزهرا(س) میزبان رویدادی شد که پوشاک را نه صرفاً پوشش، بلکه بازتابی از هویت، فناوری و اندیشه معاصر معرفی کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)، نتایج بخش علمی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در قالب کنفرانس ملی «فناوری و هنر در منسوجات و طراحی پارچه و لباس»، روز چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴، با حضور معاون وزیر میراث فرهنگي و گردشگری همچنین حضور گسترده اساتید دانشگاهی، پژوهشگران، دانشجویان، مسئولان فرهنگی و فعالان صنعت پوشاک کشور، در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا برگزار شد. در این مراسم، دکتر مریم جلالی (معاون وزیر میراث فرهنگی در حوزه صنایع‌دستی)، دکتر زهرا گلپایگانی (رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور) و دکتر زهرا ناظم‌بکائی (رئیس دانشگاه الزهراء) و جمعی از مسئولین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور حضور هر یک در سخنانی، بر ضرورت تعامل میان فناوری نوین، هویت فرهنگی و ظرفیت‌های دانشگاهی تأکید کردند. دکتر زهرا ناظم بکائی رئیس دانشگاه الزهراء ضمن خوشامدگویی به مهمانان عنوان کرد: دانشگاه الزهراء خانه همه اهل علم، پژوهش و فرهنگ است و امروز در این فضای علمی و فرهنگی، برای تحقق پیوند سه‌گانه دانشگاه، صنعت و فرهنگ گرد هم آمده‌ایم.» رئیس دانشگاه الزهراء ، با اشاره به گستردگی علمی و تمدنی موضوع پوشاک گفت: «در تاریخ بشر، نوع پوشش همیشه آینه‌ای از فرهنگ و اقلیم جوامع بوده است. امروز نیز نوع پوشش، فریاد خاموش یک تاریخ، یک تمدن و یک هویت است؛ مفهومی که در دل خود، اقتصاد، اصالت، زیبایی‌شناسی، فناوری و الگوی مصرف را جای داده است.» وی با تأکید بر اینکه دانشگاه الزهراء سال‌هاست به عنوان دانشگاهی پیشگام در حوزه مد و لباس فعالیت می‌کند، افزود: «علم، در قالب ظرفیت‌های میان‌رشته‌ای، می‌تواند جامعه را در مواجهه با چالش‌های نوین هویتی توانمند کند و چشم‌انداز تمدن‌سازی ایرانی-اسلامی را محقق سازد.» وی یادآور شد دانشگاه الزهراء برای چندمین سال متوالی افتخار میزبانی حدود ۲۰۰ پژوهشگر از حوزه‌های مختلف طراحی پارچه و لباس، پوشاک، نساجی و سایر زمینه‌های مرتبط را بر عهده دارد.  رئیس دانشگاه الزهراء با نگاهی به محورهای اصلی کنفرانس، این پنج محور را حامل دنیایی از گفت‌وگو، ایده و پژوهش دانست: فناوری، نوآوری و پایداری نرم‌افزار، هوش مصنوعی و طراحی دیجیتال فرهنگ، دین و هویت بازاریابی و اقتصاد صنعت پوشاک زیبایی‌شناسی و طراحی کاربردی  ایشان یادآور شدند «در تاریخ بشر، نوع پوشش همیشه آینه‌ای از فرهنگ و اقلیم جوامع بوده است و امروز نیز نوع پوشش، فریاد خاموش یک تاریخ، یک تمدن و یک هویت است؛ مفهومی که در دل خود، اقتصاد، اصالت، زیبایی‌شناسی، فناوری و الگوی مصرف را جای داده است.» وی با تأکید بر اینکه دانشگاه الزهراء سال‌هاست به عنوان دانشگاهی پیشگام در حوزه مد و لباس فعالیت می‌کند، افزود: «علم، در قالب ظرفیت‌های میان‌رشته‌ای، می‌تواند جامعه را در مواجهه با چالش‌های نوین هویتی توانمند کند و چشم‌انداز تمدن‌سازی ایرانی-اسلامی را محقق سازد.» در ادامه، معاون وزیر میراث فرهنگی و رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، دبیر اجرایی و دبیر علمی همایش به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند . در پایان مراسم از فرایند ارزیابی مقالات علمی ارائه‌شده در پنج محور اصلی، توسط هیأت داوران سخن به میان آمد.  در میان ۲۰۰ مقاله ارائه شده به کنفرانس موضوعاتی همچون طراحی لباس‌های فتوسنتزکننده، کاربرد هوش مصنوعی Midjourney در طراحی پوشاک، استفاده از اکوپرینت در پارچه‌های پنبه‌ای، جایگاه حکمت در لباس اسلامی بر مبنای نظریه الماس فرهنگی، بازاریابی مد اسلامی در اندونزی، نشانه‌شناسی لباس قوم بلوچ و حتی نقش لباس در درمان بیماری‌های روانی مورد توجه قرار گرفت. این مقالات نشان دادند که صنعت پوشاک امروز تنها به طراحی زیبا بسنده نمی‌کند، بلکه به‌دنبال پاسخ به نیازهای روز جامعه با رویکردی فناورانه، هویتی و حتی درمانگر است. همچنین بخشی از پژوهش‌ها با تمرکز بر نسل چهارم آموزش و مهارت‌آموزی در صنعت نساجی، گامی در مسیر توانمندسازی حرفه‌ای نسل جدید برداشته‌اند. این رویداد در بخش علمی با معرفی مقالات برتر و تقدیر از پژوهشگران ممتاز به کار خود پایان داد. اما آن‌گونه که در سخنان مسئولان دانشگاه نیز تأکید شد، این پایان یک رویداد نیست، بلکه آغاز مسیری تازه برای مشارکت علمی دانشگاه‌ها در هویت‌سازی فرهنگی، اقتصادی و فناورانه صنعت مد و لباس کشور است.  

بیشتر ...