عنوان جدید

شهدای دانشگاه الزهرا (س)

عزیزان بسیاری از خانواده بزرگ دانشگاه الزهرا(س) در راه پایداری نظام جمهوری اسلامی و حراست از کیان اسلام و انقلاب جان خود را نثار نموده اند. به پاس قدردانی از تمامی این سروقامتان در این بخش از شهدایی یاد م
ی شود که خود عضو این خانواده هستند و عطر وجود پربرکتشان موجب حیات و ادامه فعالیت دانشگاه است.

۱۳۶۶ :
فاطمه قزوینی شهیده دانشگاه الزهرا(س): شهیده فاطمه قزوینی در سال ۱۳۴۰ در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. در سال ۱۳۵۸ پس از قبولی در آزمون سراسری، در رشته اقتصاد دانشگاه الزهرا(س) پذیرفته و به تحصیل مشغول شد. پس از انقلاب فرهنگی و گشایش مجدد دانشگاه ها (۱۳۶۴ - ۱۳۶۲) نامبرده از اعضای فعال شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه گشت. وی در سال ۱۳۶۵ از دانشگاه الزهرا(س) فارغ التحصیل گردید. شهیده قزوینی با تاسی از فضای خانوادگی و تعلیمات پدر مقلد امام بود . شهیده قزوینی در تاریخ ۲۶/۱۲/ ۱۳۶۶ در جریان حمله موشکی عراق همراه سه فرزند خود به شهادت رسید. به یاد بود این شهیده گرانقدر، بنایی از ساختمان های دانشگاه الزهرا(س) به نام وی نام گذاری گردید.

آذر ماه ۱۳۸۱ :
علی نوری شهید دانشگاه الزهرا(س): شهید علی نوری یکی از کارکنان زحمتکش و بسیجی دانشگاه الزهرا(س) بود که در سال ۱۳۶۲ به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر پاک این شهید پس از سال ها مفقود بودن، در سال ۱۳۸۰ توسط ستاد جستجوی مفقودین کشف گردید و در تاریخ ۱۵/۹/۱۳۸۱ پس از تشییع در دانشگاه الزهرا(س) در امامزاده قاض الصابر(ع) در مجاورت دانشگاه تدفین گردید. به یاد بود این شهید عزیز، بنایی از ساختمان های دانشگاه الزهرا(س) به نام وی نام گذاری گردید.

خرداد ماه ۱۳۹۳:
دو لاله گمنام از تبار شهدای جنگ تحمیلی در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) و همزمان با پنجاهمین سال فعالیت علمی دانشگاه الزهرا (س) با برگزاری مراسم تشییع باشکوهی در محوطه مسجد دانشگاه واقع در مجموعه فرهنگی رفاهی سایت شرقی تدفین و به خاک سپرده شد. این شهیدان گرانقدر در ۲۷ و ۴۰ سالگی در عملیات خیبر و در جزیره مجنون به فیض شهادت نائل آمدند.