تولید کپسول ژله ای آستابیوم به منظور کاهش شدت بیماری کوید 19 ازسوی پژوهشگران دانشگاه الزهرا

ارسال شده در تاریخ 1399/04/19

کپسول ژله‌ای مکمل دارویی آستابیوم (آستا-آنتی کوید 19) به منظور کمک به درمان و کاهش شدت بیماری کوید 19 با تلاش دکتر علیرضا احمدی دانشیار گروه بیومدیکال دانشگاه الزهرا تولید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه الزهرا، تولید کپسول ژله‌ای مکمل دارویی آستابیوم (آستا-آنتی کوید 19)، حاصل تلاش‌های تحقیقاتی و علمی دکتر علیرضا احمدی دانشیار گروه بیومدیکال دانشگاه الزهرا با مشارکت دکتر محمد حسین صنعتی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری است.
مکمل دارویی آستابیوم، (آستا-آنتی کوید 19)، فرآورده‌ای طبیعی، حاوی ماده موثره اصلی ضدالتهابی آستاگزانتین است که با مکمل‌های ویتامین E (توکوترینول T3)، ویتامین، امگا 3- (روغن ماهی)، فرموله شده است.
این مکمل دارویی مهارکننده سندرم آزادسازی سایتوکاین‌های التهابی (CRS)، اینترلوکین 6، TNF-α و کاهش‌دهنده CRP در بیماران حاد تنفسی ناشی از کرونا ویروس می‌باشد، دارای توانایی بسیار بالایی، تقویت‌کننده سیستم ایمنی در پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس به خصوص بیماران (ام اس، دیابت، سرطان، قلبی - عروقی و نقص ایمنی) و کمک به درمان و کاهش شدت بیماری کوید 19 است.
گفتتی است؛ فرمولاسیون و تولید کپسول ژله‌ای مکمل دارویی آستابیوم (آستا-آنتی کوید 19) با همکاری شرکت تهران دارو انجام شده است و در حال حاضر مراحل ثبت و اخذ مجوز فرآورده طبیعی، مکمل دارویی آستابیوم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جریان است.

برای اطلاعات بیشتر درخصوص این پژوهشگر می توانید به گوگل اسکولار دکتر علیرضا احمدی با آدرس زیر مراجعه فرمایید:

• تولید کپسول ژله ای آستابیوم یه منظور کاهش شدت بیماری کوید 19 ازسوی پژوهشگران دامشگاه الزهرا_0
  • drahmadi_0

تهران، خیابان ده ونک، دانشگاه الزهرا ( س )
  کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188044040+