۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر
پخت و توزیع غذای نوع دوم در وعده ناهار دانشجویی برای اولین بار در سال تحصیلی 99-98
ارسال شده در تاریخ 1398/07/05
توجه به تغذیه صحیح در تمامی مراحل زندگی خصوصا در دوران جوانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اداره تغذیه دانشگاه الزهرا با آگاهی از اهمیت نقش تغذیه در سلامت دانشجویان در تهیه، پخت و توزیع غذا به نیازهای اصلی و پایه‌ای تغذیه نسل جوان توجه داشته و آن را در برنامه روزانه و هفتگی خود لحاظ می نماید. از این رو همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید جهت ارتقای بیشترکمیت و کیفیت تغذیه دانشجویی، برای اولین بار در دانشگاه اقدام به توزیع غذای نوع 2در وعده غذایی ناهار دانشجویان نموده است.

توزیع غذای نوع 1 و 2 به دلیل وجود تنوع مواد غذایی، تامین کننده نیازهای تغذیه ای دانشجویان، خصوصا نیازهای پایه ای آنان می باشد و دانشجویان می توانند غذای مناسب با نیاز تغذیه ای خود را از بین غذاهای متنوع ارائه شده، انتخاب و مصرف نمایند.

پخت و توزیع غذای نوع 2 از روز دوشنبه 25 شهریور 1398 و همزمان با بهره برداری از سامانه تغذیه ای مدیریت امور دانشجویی (سماد) آغاز شده که مورد استقبال و رضایت دانشجویان قرار گرفته است.