۱۳۹۸ جمعه ۲۶ مهر
شرکت فعال و کسب جایزه دانشگاه الزهرا در در هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران
ارسال شده در تاریخ 1398/07/07
هفدهمین همایش ملی حسابداری ایران با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، شاغلین حرفه ای، دانشجویان و انجمن های علمی و حرفه ای حسابداری ایران، توسط دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس فارابی دانشگاه تهران ( قم) در روزهای 3 و 4 مهرماه 1398 با مضمون "حسابداری و فن آوری های نوین" برگزار گردید.
دکتر رحمانی در موضوع "حسابرسی فناوری اطلاعات (حفا) " سخنرانی داشتند که بسیار مورد توجه حاضرین قرار گرفت.
همچنین در این همایش جایزه دکتر علی ثقفی برای تعالی آموزش حسابداری به خانم دکتر شهناز مشایخ عضو هیات علمی گروه حسابداری دانشگاه الزهرا تعلق گرفت این جایزه برای پژوهش در آموزش حسابداری بود زیرا دکتر مشایخ در 5 سال اخیر پژوهش‌هایی قابل توجه در حوزه آموزش حسایداری داشته اند. ایشان با همکاری دانشجویان خود، موفق به طراحی یک بازی برای آموزش مفاهیم حسابداری شده اند.
جایزه دکتر علی ثقفی هر ساله در راستای بهبود کیفیت آموزش حسابداری در سه حوزه (1) نوآوری در تدریس و منابع آموزش، (2) بهترین پژوهش در آموزش حسابداری و (3) بهترین عضو هیات علمی جوان حسابداری اعطا می شود.
روابط عمومی به نمایندگی از جامعه علمی دانشگاه الزهرا (س) این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.